Hogyan kell madártejet készíteni?
Figyelt kérdés
Nagyon megkívántam, ezért fogtam is egy galambot (10 percig kergettem a nyomorultat - a hülye nem repült el, csak olyan tempóban szedte a csülkeit, ami alig volt gyorsabb az én séta közbeni átlagsebességemnél) de egyszerűen nem találom a tőgyét.
Segítség!
2021. szept. 9. 14:14
1/13 anonim válasza:
Valószínű hogy fiú galambot fogtál akkor. Keress egy másikat 🤷🏼♂️
2/13 anonim válasza:
A fiú madár teje kicsit sűrűbb.
3/13 anonim válasza:
Itt vannak a jó tippek:)
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__111265..
4/13 anonim válasza:
Próbáld a Gombóc Artúrt, könnyebb elkapni, és abból meg ráadásul csokistej jön:)
5/13 anonim válasza:
Besenyő M.N.L.T.F. István, aki vagyok, azaz, Besenyő Nem Lehet Madárbó Tejet Fejni István, elmondom önöknek, hogy madárbó nem lehet tejet fejni. Há nooooormááális?? Hogy fejné má meg azt a szerencsétlen madarat? A madárnak NINCS.TŐGYEEEEEEE. Ha még lenne is, hogy fogná meg kérem? Há elrepülne!! Még ha be is fogná a lakásba KI. REPÜLNE.A ABLAKOOON. Noooooormális??? A madárnak a csőribe van a teje!!! Nem a tőgyibe!!! Szedd a tejet a madár csőribő fiam! Haha! Má megin igazam van. Há nem? DE. Ugye? Nem? DE.
6/13 anonim válasza:
Lehet, hogy bölömbikát fogtál, azt ne erőltesd.
7/13 anonim válasza:
Meg kell fejned egy keselyűt. Én a múltkor megtettem. Jó volt a teje. Lehetőleg röptibe kell; és én pedig nagyonrendkívül hősies vagyok. A keselyű, az olyan, mint a hat lövet ű. Csak kissé keserűbb. (???? ? ?? ??? ? ??? ?)
8/13 anonim válasza:
Nem fejti, hanem facsarni kell 🤣
(Ténylegesen ne csináld meg, csak poénkodok)
9/13 A kérdező kommentje:
#8 Humor kategória, nem terveztem :D
(Nem, igazából nem tudtam elkapni egyet sem)
2021. szept. 12. 18:04
10/13 anonim válasza:
Nem baj; majd legközelebb sikerül ! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!