Megtennéd, hogy erre a kérdésre csak igennel vagy nemmel válaszolsz?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 22:29
132/304 anonim válasza:
130
Ok,szólj 10 perccel érkezésed előtt,hogy főzhessekbegy teát.
Dagobert bácsi, :D ez jó volt.
Viszont a 129-es válaszom sértő volt szerinted,hogy igy lepontozták? :o
133/304 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem tök jó vot a 129es is, én nyomtam rá a zöldet. Köszi a teát, szòlok majd;)
2023. jan. 30. 06:27
134/304 anonim válasza:
Igazán nincs mit,igaz “csak “ kinai szálas teák vannak itthon de abból legalább 25 féle.
Válogathatsz ha nem az ízed amit készitek :D
135/304 A kérdező kommentje:
Köszi, van esetleg vaníliás teád? Most kicsit hideg van a monociklihez, később megyek majd:)
2023. febr. 1. 09:26
136/304 anonim válasza:
Nincs,de szerzek.
Gondoltam a hideg miatt késel.
A lávaköveket nem adom el másnak,mert már megbeszéltük a cserét :D
138/304 anonim válasza:
*ez úgy látom, oroszul volt. Azt nem tudtam, milyen nyelven van; csak azt tudtam, van ilyen szó. XD [De és most ezzel a kommentemmel elrontottam a szürrealitást. Mert végülis , az imént Nem-mel válaszoltam; de mégsem; mivel más nyelven írtam; de mivel írok még hozzá; így már az előző válaszom érvényét veszti. XD ]
139/304 anonim válasza:
Azt hittem azt akartad irni,hogy nyest csak elirtad :D
Viszont csak a kérdező érvénytelenitheti bárki válaszát.
Ez amolyan honfoglaló mítosz
140/304 anonim válasza:
Akkor még érvényes! :) :) Köszönöm, ezt jó tudni ! :D XD :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!