Elzavartak az étteremből, amiért felvest kértem. Hiába magyaráztam nekik, hogy ha van LeVes akkor kell lennie FelVesnek is. De nem adtak és elzavartak. Hol tudok kapni felvest?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 20:30
11/20 Wadmalac válasza:
Nem merték elárulni, hogy kifogyott a felves.
De van helyette zsemfel meg hozzá tejle.
12/20 anonim válasza:
És adnak a tejlehez mártogatós beflit? 😀
13/20 anonim válasza:
Én valami fokhagytegnapos-tejlés cuccot kérnék. Mehet hozzá egy kis csapdapista sajt is.
14/20 anonim válasza:
Több vendég előtt Fel-vest követeltél, kicsit meglepődtünk, mert mások általában kávét, levest szoktak kérni. Ideje értékesíteni felvest is.
Panaszkönyvünk is van, de ilyen jelentéktelen dologgal kár összefirkálni.
Üdvözöllek :
Az étterem üzletvezetője.
15/20 anonim válasza:
Ha legözelebb kávét kérsz, mondd ki, hogy feketeleves, ne rövidítsd;)
17/20 anonim válasza:
És kérj hozzá farsangi bokrunkat. Vagy csörögesövényünket.
18/20 Wadmalac válasza:
A gasztronómiai újítási díjat idén kézfejed....ja nem, tenyered.
19/20 anonim válasza:
Kérdező, te úgy jártál mint én. Az egész csak más helyzet volt, az étterembe, leejtette a pincér a tányér-t, mondom neki, "Negatív gravitáció" Csak néz komoran utána, mondom mégegyszer. Megkérdezi, akkor most kell vagy nem? Mondom, hát, ez már "fel-ejtős"
20/20 anonim válasza:
Örülj neki, hogy elzavartak, és nem hoztak neked felvest. Ez ugyanis a rég elfeledett felves receptje (másnéven reves):
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__109965..
felves: mert hamar feljön ez a leves annak, aki elfogyasztja
reves: rákóczi túrós leves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!