11/21 anonim válasza:
Nekem is Zebulon jutott eszembe egyből :) De egyik lányának se volt piskóta neve. Chariclea, Libussa stb. :D
12/21 anonim válasza:
Le a kalappal mindenki előtt, aki ilyen részletekre emlékszik a könyvből. Többször olvastam én is, de úgy tűnik nagyon felületesen:(
A név borzadály.
13/21 anonim válasza:
Vicces, de meg mindig ezerszer eredetibb névadásnak találom, mint a Nara, Mendi, Zara, Havaska jellegű kutyaneveket, amiket divat lett manapság adni.
15/21 Leveltetu válasza:
Legalabb olyannyira fortelmes mint egy Zoriella vagy Hisztamia. Sajnalom a gyerekeket akiket a szulei ilyen nevekkel illetnek..
16/21 anonim válasza:
Mondjuk, nem rosszabb mint a Zoltána, vagy bármelyik férfi névből képzett női verzió.
17/21 anonim válasza:
Az, hogy a Bendeguzella egy Szörnyella. Miért nem inkább Leokádia?
18/21 anonim válasza:
A 49%-os lepontozót biztosan Bebdeguzellának hívják.
19/21 anonim válasza:
Ez egy eröltetett lány Bendegúz. :)
20/21 anonim válasza:
Inkább Begulla ! :) Az jobb. Ja nem, mégsem; túl valamire hasonlít. Akkor legyen inkább Sátor !! :) Kovács Sátor az szerintem gyönyörű egy női név lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!