Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Úgy gondolod, hogy az amerikai...

Úgy gondolod, hogy az amerikaiak hülyék?

Figyelt kérdés

Jól gondoltad :)

http://www.youtube.com/watch?v=0OpPgA1buC4

2010. aug. 30. 14:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
igen
2010. szept. 4. 08:06
 12/13 anonim válasza:

13:50-esben feltüntetett idézet írójának van igaza. Itthon az amerikaiakról csak rosszat hallottam (túlsúlyosak, buták, degeneráltak, értelmiszintjük egy mókuséval vetekszik, sőt, ilyet is hallottam, hogy Amerika csak azért lett a világ legfejlettem országa, mert magyar tudósok kiköltöztek oda...)

Idén nyáron két hetet töltöttem Amerikában, és sok helyen voltam. Tapasztalataim azt mutatták, hogy nincs az emberek 80%-a túlsúlyban (sőt, semmiben nem láttam mást, mint itthon), és az emberek sokkal segítőkészebbek voltak, mint Magyarországon. Ha látta valaki, hogy eltévedtem, vagy nagyon nézelődök valami után, egyből jött segíteni. Persze nem kérdeztem meg egyiküktől sem, hogy mi M.O. fővárosa, vagy mondjon U-betűvel országot, de szerintem ha ezen a szinten lennének, nem lenne a társadalmuk ennyire összetartó, és az országuk ennyire fejlett.

Magyarországon csak azt hallom, hogy milyen szar a helyzetünk Romániához meg Szlovákiához képest, mennyire hülyék vagyunk, stb. Az országunknak a mentalitásával van a probléma. Nem kellene a nálunk gyengébb, vagy hasonló helyen álló országokat magasztalni, a magasabb szinten állókat pedig lealacsonyítani. Ezen el lehet gondolkozni.

Köszönöm annak, aki végigolvasta a wall-of-textemet! ;)

2010. szept. 4. 11:12
 13/13 anonim ***** válasza:
nem minden amaerikai olyan amilyennek ti gondoljátok őket... Én is hallottam h sokkal segitőkészebbek, nyitottabbak ott az emberek.. Inkább élnék ott mint itt a munkanélküliségben, és a sok fröcsögő ember között
2013. máj. 19. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!