A liba (mint haszonállat) Líbiából származik?
Honnan származik a házilúd? [link]
"Egyiptomi és kínai gyökerek
A házilúd származása több, különféle vadlúd fajtára vezethető vissza. Háziasítása is egymástól függetlenül több országban is sikeres volt. Számos ábrázolás bizonyítja, hogy Egyiptomban pl. már i. e. 2400 körül is voltak háziludak, melyeket emberek társaságában, illetve bekerített területeken láthatunk. Ugyanígy ősi kínai feljegyzések is említik a ludat mint háziszárnyast. A ma is elterjedt fajtákat az adott területen őshonos vadlúd fajtáktól származtatják. Így az európai lúdfajták a Nyári lúdtól, az egyiptomi fajták a Nílusi lúdtól, míg az ázsiaiak a Bütykös Lúdtól származnak."
Itt [link] akár örökbe is fogadhatod. :)
Csak amennyire a kardszárnyú delfinek innen származnak:
kulcsszavak: #származás #Líbia #élelmiszer #liba #haszonállat #szárnyas
Azért így, hogy átkerült a kérdés a tudomány kategóriából a humor rovatba, egészen más a gyerek fekvése - a #1-2 még ott született válasz! (értse mindenki úgy, ahogy akarja - akinek nem inge, nem veszi magára) Nem is értem, akkor már miért nem az állatok közé tették?!
"Nem is értem, akkor már miért nem az állatok közé tették?!"
Gondolom nem hitték, hogy ez komoly kérdés.
:)
@Wadmalac
Ezért emeltem ki a kulcsszavait: #származás #Líbia #élelmiszer #liba #haszonállat #szárnyas
Ezek alapján miért pont a humorba került?
Nekem végülis t°°k mindegy! :)
Nem tudom, adminok hány tizedmásodperc alatt döntenek és ehhez hány sorig olvasnak.
Gondolom próbálnak minél kevesebbet, hogy ne őrüljenek meg a sok baromságtól...Különben mehetnek terápiára, mint a Facebook-filterezők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!