When life gives you a "bad romance", show everyone your "poker face", buy a new "telephone", call "Alejandro", and you guys "just dance"! Do you want to try it?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 12:21
11/18 A kérdező kommentje:
17:33 I like it! Very good! :D
2010. aug. 31. 10:13
12/18 A kérdező kommentje:
Amugy utolsó. Kis angol zseni, mondd mit hibáztam! Tényleg érdekelne! Egyébként alig 2 éve talulok angolt, és sztem ahhoz képest nem vagyok olyan szar :D
2010. aug. 31. 15:07
13/18 anonim válasza:
mondjuk "...why r u say it..."
Üdv,
kis angol zseni
15/18 A kérdező kommentje:
Azért írtam így, mert amerikában van egy pár rövidítés, mint pl because--> cuz you--> u , és ők ezt így használják. Nem írják ki mindig hogy because, meg hogy I would like to, hanem ehelyett i'd like to...
2010. szept. 1. 12:06
16/18 anonim válasza:
igen, tudom, de az nem helyes, hogy "why are you say it"
17/18 anonim válasza:
why do you say it vagy why are you saying? igaz?
18/18 A kérdező kommentje:
igen igaz!
2010. szept. 4. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!