Mit szólnál, ha a katolikusok elmennének a vatikánba, hogy a vallásról oktassák a pápát?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 11:43
1/9 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek nincs értelme.
3/9 anonim válasza:
Mint ahogy múltkod a semjén elment?
Nem szóltam semmit, csak röhögtem! :D
4/9 anonim válasza:
Szerintem az tök jó lenne! Én támogatnám!
5/9 Paczalos István válasza:
Ősturul ősmagyarkeresztyény banyatankos nyugger NER békaügetők leosztanák szegény pápát és követelnék, hogy V.Iktor fáraót emeljék Isten fölötti rangra.
6/9 anonim válasza:
Jobb lenne, mint a Monty Python Show :) Ezt gondoljuk azért tovább: lóháton, hátrafelényilazva közelítenék meg a Vatikánt vagy valami puccos magángép fedélzetén??
7/9 Wadmalac válasza:
Inkább ő költözzön két hétre testőr nélkül nyóckerbe.
Aztán meghallgatom, hogy változik a megbocsátósdi.
8/9 anonim válasza:
A reformátusok is tanithatnák.
9/9 anonim válasza:
Vak vezet világtalant?
Oktatás helyett el kellene kezdeniük gyakorolni a vallást. Persze ezzel nem akarom a pápát és a katolikusokat minősíteni, mindenki maga látja a saját életét. CSak sajnos az egyházakhoz tartozóknak sokkal jobban megy a szentbeszéd, mint a vallás gyakorlati megélése. Itt kezdődnek a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!