Nincsis mindenki fenn myvipen? :O
Pedig akit keresek mindenkit megtalálok majdnem.
2.904.396-an vannak felregisztrálva. magyarországon meg 10.000.000 ember él.:D ezvicces xDDD
inkább 3 karaktere van minden embernek rajvipen, mivel először megcsinálja az első kariját, azt felhúzza lvl 80-ig, majd csinál egy palát azt is felhúzza lvl 80-ig de mikor már megvan a lvl80 akkor kiírja, hogy "nemhasználom jelcsizz másikon" és akkor csinál még 1-et és az lesz a végleges :)
Remélem tudtam segíteni :)
a 3 millió kevesebb mint a 10 millió, csak megkéne tanulni a számokat....
am meg a myvip gáz, használj facebookot...
minden második ember Magyarországon 75 év feletti, ők aligha neteznek(babi néni kivétel, aki nagyanyám egyik szomszédja am)
minden harmadik ember Magyarországon 5 év alatti gyermek, akik biztos hogy nem neteznek, vagy ha mégis, akkor csak játszanak.
minden negyedik pedig 6-20 éves, ők/mi vagyunk azok akik használják a myvipet.
reklámot am tartsd meg magadnak
facebookot használok:D myvipen csak ritkán.
amúgymeg mitkell itt izélnii?:D
ennél sokkal értelmetlenebb kérdések vannak és most eztilyen halálosan komolyan veszitek.xD
Hát én ugyan fenn vagyok, de már 4 éve nem tudok belépni, mert elfelejtettem a jelszavam. :D Néha erőt veszek magamon és megpróbálok megint bejutni, de hiába... Mondjuk akkor még nem találtam elfelejtett jelszó funkciót, vagy nem működött normálisan....
Ez komoly amúgy.
XD
F@szom hee
"ennél sokkal értelmetlenebb kérdések vannak és most eztilyen halálosan komolyan veszitek.xD"
de ha mondjuk senki se ír komoly válaszokat, akkor meg itt rinyálnál, hogy "miért nem tud vki normálisan válaszolni ???"
De persze csak szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!