Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vannak akik már Windows 11-et...

Vannak akik már Windows 11-et használnak alap rendszerfákk?

Figyelt kérdés
Én is már bűszke tulalydonósa vok. Tudom mivel kell beaktiványol azt cső.

2021. júl. 27. 13:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Ezen a kérdésen most olyan jóízűen tudtam nevetni! :)
2021. júl. 27. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
En túdtam megcsinálnili, higys meghekkeltem rendszersdl frájlok és tudtam telpíteni regi szmitogepemre, mbibe ninecs TPM csipsz. Nagymo szretem za ju rendzsdert.
2021. júl. 27. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom eldönteni, hogy most hogyan kéne reagálnom erre a "kérdésre". Szégyellnem kéne magam? Maradi vagyok, egy őskövület mert win10-et használok? Vagy mi? Mi a teendő egy ilyen büszkeségtől dagadó kérdés láttán? Valaki világosítson már föl.

Felraknak mindenféle innen-onnan letöltött féligkész tesztverziókat, emberelenül büszkék rá, aztán meg jönnek majd panaszkodni, hogy ilyen, meg olyan szr.

Valamikor az ősszel, vagy a télen fogják kiadni a végleges verziót.

2021. júl. 27. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
2-es vagyok. Ez egy vicckérdés, kedves 3-as. Én a Windows 11-et a Wondows Updaten keresztül töltöttem le, mint hivatalos tesztverzió a Microsofttól. Ha jelentkezel a developer porgramba(ami ingyenes), akkor te is le tudod tölteni. Nekem eddig semmi problémám nem volt a Win 11-el. Teljesen használható.
2021. júl. 27. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Kedves #4-es Én még akkor írtam a választ, amikor a kérdés még a számítástechnika rovatban volt.
2021. júl. 27. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Te nézed a rovatokat? :D Én nem.
2021. júl. 27. 15:01
 7/9 Röfögő_uborka ***** válasza:
100%
Én már a Windows 69-et használom.
2021. júl. 28. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a szomszéd Szabó Pistike az aktiványoló. Nem csak a Windowst, hanem akármit beaktiványol. Múltkorába még a Gimpet is sikerált neki beaktiványolni, pedig azt nem lehet, mert ingyenes. Csak dobunk neki egy hangos ímélt (értsd átordibálunk neki) azt már gyön is által. Cserébe mindig kap valamit, leginkább *HP márkájú cuccokat.

*HP = házi pálinka

2021. júl. 29. 10:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést miért viccnek szántad? 😃

2020 december óta Insider vagyok és igen, jelenleg a Windows 11-et használom otthon, élesben.

Eddig nincs vele komolyabb baj és gyors is.

Ha nem lenne közösségi tesztelési lehetőség, akkor sokkal több bug lenne mindenféle szoftverben....

2021. aug. 6. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!