Vannak akik már Windows 11-et használnak alap rendszerfákk?
Nem tudom eldönteni, hogy most hogyan kéne reagálnom erre a "kérdésre". Szégyellnem kéne magam? Maradi vagyok, egy őskövület mert win10-et használok? Vagy mi? Mi a teendő egy ilyen büszkeségtől dagadó kérdés láttán? Valaki világosítson már föl.
Felraknak mindenféle innen-onnan letöltött féligkész tesztverziókat, emberelenül büszkék rá, aztán meg jönnek majd panaszkodni, hogy ilyen, meg olyan szr.
Valamikor az ősszel, vagy a télen fogják kiadni a végleges verziót.
Nálunk a szomszéd Szabó Pistike az aktiványoló. Nem csak a Windowst, hanem akármit beaktiványol. Múltkorába még a Gimpet is sikerált neki beaktiványolni, pedig azt nem lehet, mert ingyenes. Csak dobunk neki egy hangos ímélt (értsd átordibálunk neki) azt már gyön is által. Cserébe mindig kap valamit, leginkább *HP márkájú cuccokat.
*HP = házi pálinka
Ezt a kérdést miért viccnek szántad? 😃
2020 december óta Insider vagyok és igen, jelenleg a Windows 11-et használom otthon, élesben.
Eddig nincs vele komolyabb baj és gyors is.
Ha nem lenne közösségi tesztelési lehetőség, akkor sokkal több bug lenne mindenféle szoftverben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!