Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tényleg befejeződik a barátok...

Tényleg befejeződik a barátok közt? Vagy ez csak egy álom?

Figyelt kérdés
Mivan ha újra elkezdik ? Mert szoktak olyat csinálni ha befejeződik egy sorozat újra kezdik az egészet 😱😱😱

2021. júl. 13. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
:D Nem hiszem, max majd csinálnak összejövős részt x év múlva, mint a Jóbarátoknál. De lehet kerül a helyére valami hasonló.
2021. júl. 13. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Már forgatják a Haragosok egymás torkán sorozatot. :-)
2021. júl. 13. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos tényleg befejezik, kár mert ez volt az egyetlen amit a TV-ben néztem 1998 óta, meghatározta a fiatalságomat is
2021. júl. 14. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

#3 Én is sajnálom kicsit, mégiscsak egy korszak zárul le ezzel. Mégha csak egy végteleníthető szappanopera is, és nagyon gagyiból indult, mostanra nekem is a szivemhez nőtt. Kultikus pillanatai és szereplői voltak. Sosem felejtem el a Berényi Mikit vagy a Magdi anyust. Hiányozni fog.

Most am kijött egy előzetes, hogy szombaton lesz az utsó epizód, és a Barta mondja, hogy "Ez nem a történet vége, hanem az eleje." Nagyon drámai. De egy ilyen történet bármikor újrakezdhető,gyakorlatilag nem tudják úgy lezárni, kivéve, ha mindenkit kinyírnak valami túszdrámában. De még akkor is kiderülhet, hogy az Alíz babája túlélte és már tini és Barátok Közt spinoff sori az ő életéről meg az új családjáról stb.

De még ki tudja, lehet csak Magdi anyus küldött jósálmot a Gizinek, hogy mondja meg mindenkinek, így nem fejezhetik be és újra kell adni az elejétől mind a 23 évadot valamelyik szappanoperacsatornán, hogy az idővonalakat és fordulatokat az emberek helyreilleszthessék a rozsdás emlékeikben. :D

2021. júl. 14. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
#2: Na végre most nevettem valamin. Tetszik a kommented. 😂😂
2021. júl. 16. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4es, ez nem igaz, szerintem épp, hogy nagyon jó minőségből indult és mostanra vált gagyivá sajna. De kultikus, az biztos.
2021. júl. 17. 01:02
 7/7 anonim ***** válasza:
80%

Mikor a '90-es években elindult, akkor a fiatal színészek induló Éjjel Nappal Budapest meg Családi titkok szinten voltak. Most se tökéletesek a fiatalok, de vállalhatóbbak. A technika, amivel forgatnak, és úgy általában a képkivágások használata már mérföldekkel jobb, mint anno.

A történet és a karakterek megítélése szubjektív, hogy kinek mennyire tetszik, nyilván ismétlődnek dolgok egy ilyen hosszú sorozatban. Nekem régebben volt unalmasabb, mostanában már közelebb állt hozzám. De a régi szereplők nyilván ikonikusabbak.

2021. júl. 17. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!