Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan lehetnék magabiztikébb?...

Hogyan lehetnék magabiztikébb? Magabiztike vagyok most?

Figyelt kérdés

Ha nem vagyok magabiztike, hogyan lehetnék magabiztikébb?

Pl. Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy 1+1 és én rávágom, hogy 2, határozottan, akkor már kijelenthetjük, hogy magabiztos vagyok? Vagyis magabiztike?

46F

2021. júl. 12. 09:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát hogy magabiztikébb hogy leszel, azt nem tudom, de ha tényleg 46 éves férfiként magabiztikézel...

Ha az számít, akkor nekem már most irritáló vagy. Nem bántásból, de én a tini csajoknál is idegbajt kapok ezektől a cukiskodásoktól...

2021. júl. 12. 09:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehetnél magabiztikébb hogy határozottacska vagyol meg ügyeseccske, és tegyél más véleményecskéjére. Én addig folytatgálom a fuldokolgatvatós röhizést.
2021. júl. 12. 12:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Úgy érted, hogy le kakikáljam másácska véleményecskéjét?

De, ha le kakikálom, azzal átadok neki valamit, mint egy ajándékocska, ezzel nem emelvén a magabiztikémet, hanem csökkentikézem

Akkor mi a megoldásocska?

2021. júl. 12. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ne szavacska szerint kakikáld le más véleményecskéjét. Hanem fordulgass el és sétálgassál elfele hogy a saját dolgocskájával törődjön. Ezzel neki csökkenecske a magabiztije mert azt hitgélte hogy téged majd ezzel megsérteget. Neked meg növecskél majd a magabiztikéd mert ügyesecske voltál.
2021. júl. 12. 13:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Mondd, hogy troll vagy, kérlek... Nekem sokat dobna a világba vetett hitemen...

De legalábbis tényleg nem ilyen idős férfi vagy. Ugye?

2021. júl. 12. 15:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Egy magabiztike 46os férficske vagyok, egy aranyos kicsike 20-as menyecském van, ha esetleg bókolni akartál, akkor sajnikázom, foglaltocska vagyok
2021. júl. 12. 15:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
természetecskén minannyian viccecskélünk. Bár nem vicceske de nem bajocska.
2021. júl. 12. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem bóknak szántam... Ha a való életben is ilyen vagy, én már özvegy lennék melletted. Szerintem ezt a stílust figyelembe vennék, mint enyhítő körülményt...
2021. júl. 12. 18:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Buknicskáznak rám a csajokcsák, stílusocskám elképesztőcske, magabiztikém is nagyon megbizhatócska, ágyban tökéletesecske vagyok és humorérzékem is eszméletetlenecske

Nincs olyan ahol gyenge vagyok, mint férfi elképesztően jócska vagyok

2021. júl. 12. 18:42
 10/11 EgyBizonyosEmber válasza:
Gyá more komolyak vagytok
2023. jan. 17. 22:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!