Kimennél az erkélyre, ha lenne erkélyed?

Mi olyan jó viszonyban vagyunk újabban, hogy ha nem megyek ki, akkor az erkély jön be értem, bár nagyjából két évig nem mentem ki az erkélyre, mert galambok laktak ott, de eszembe jutott, hogy paradicsomot is termeszthetek a panelben és kilakoltattam a galambokat.
Nosza ültettem, vetettem és dzsungel van az erkélyen, lassan már csak bozótvágó machetevel tudok kint mozogni és megnőtt a vízfogyasztásom, de legalább elszórakozhatok a bazsalikom és a menta, mint járulékos aljnövényzet kaszabolásával, amit a megnőtt pestofogyasztási igényeim indokolnak és tanúsítom, hogy a legjobb növényserkentő a tegnapról megmaradt meleg sör, bár ez titok, a kertészeknek el ne áruljátok!

Akkor szájatok le légyci mert keztek nehezek lenni.
(XD nemis, csak szórakozok.)
[Különben akkor én lennék az erkély, és az bizony durva lenne. Vagy én tartanám az erkélyt. Amúgy előbb véletlen azt írtam, hogy különben akkor én lennék az erély. :)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!