Ez most Borsodi szitu volt?
Légyszi ne röhögjetek ki, épp elég kínos.
Szóval többször előfordul, hogy jól bezabálok, aztán órákon át "zenél a seggem". Értitek gondolom. Szóval összeismerkedtem egy tökjó csajjal a neten, aztán eljutottunk a randi szintig. Megbeszéltük a találkát a téren, előbb értem oda, szerencsére nem késtem. Aztán megláttam a leányt, mosolyogva jött felém. De nem csak mosolyogva! Ölelésre tárt karokkal. Madarat lehetett volna fogni a szívemmel komolyan abban a szent minitumban. Már én is kitártam karjaim, és már majdnem egymás nyakába borultunk, mikor a hátvágányom hirtelen jó hangosan:
- PPPFFFFFRRRABACCS-PRAFFACS-BRAFACS-PRAF-FRAPAPAPCS
Erre a leány reakciója:
- FÚÚJJJ ÚRISTEN BÜDÖS DISZNÓ BÖÖÖÖEEEE!!!!
És elszaladt. Olyan gyorsan elszaladt, hogy pillanatok alatt eltűnt a sarkon. Vissza se nézett. Én meg csak ott álltam. Ott álltam a téren és csak néztem a semmibe.
Szóval ez most...Borsodi szitu volt?
4:
Én annyit tudok, hogy a Barba Negra szabadtéri színpadán ki van írva valami olyasmi, hogy Borsodi szitu, amikor szélről tökéletesen látod a színpadot. Szóval ebből következtetve valami pozitív esemény lehet. Egyébként meg a Borsodi sörgyár reklám szlogenje.
#5:
Igen, a reklámokat ismerem sajnos (meglátom, és meg tudnék ütni valakit, annyira idegesítenek), csak nem tudtam semmi konkrétat belegondolni, hogy mi az a helyzet, ami "borsodi szitu" lehet.
Ha ilyen problémád van, akkor étkezés előtt egy órával vegyél be egy Espumisant, recept nélkül lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!