60 kilós nyeszlett srác futópályán körbe-körbe futkos, 4 darab teltebb, 90-100 kg-os srác pizzát eszik és sört iszik (mi voltunk). Szerintetek mennyire utálhatott minket, hogy míg ő boldogtalan és szenved a futkosással, addig mi jókat kajálunk? :D
Nőként én is futok, és nem vagyok boldogtalan edzés közben.
Egy hozzád hasonló zsírdisznóval össze se jönnék. Remélem tudod, hogy később egészségügyi problémáid lesznek a túlsúlyod és az egészségtelen táplálkozás miatt.
Nem tudom, hogy mire vagy nagyképű, de te inkább vágósúlyban vagy. Egy férfi pedig nem 100 kg-nál kezdődik, úgyhogy ébredj fel a tévképzetedből.
"a férfi 100 kilónál kezdődik"
Ja, meg a szívroham kockázatának növekedése is, haver. Tudod, a Szumó birkózók sem élnek túl sokáig.
Rálépsz a lábára és már gipszben van? 😂😂
Mire te megmozdítod a csülködet ő már háromszor körbehugyozott és röhögve arréb áll...
Hát őt nem izgathatta. Max zavarta. Ti jól érezték magatokat és kb ennyit is ér a sztori...
Az ideális testsúly hát vitatott. Én inkább lennék 80 mintsem 60 vagy 100.
A futrinkáról nem tudom milyen, de nem is róla alkot bizonyítványt....
Amúgy, milyen pizza volt?
Pont nem érdekelte. A pályára futni ment nem enni. Otthon rendelt magának és lelkiismeretfurdalás nélkül megehette 10 palacsinta kíséretében.
100 kiló meg nem mindegy miben oszlik el, hájban vagy izomban.
Szerintem meg ti utáltátok, de nagyon, miközben ő futott ti nyálcsorgatva néztétek hogy ilyet is lehet. Hogy ne érezzétek magatokat annyira kellemetlenül, próbáltátok kifigurázni, teszem hozzá hogy sikertelenül🤷♂️
Fordított helyzetben, ha 4 60 kilós srác futkosott volna míg te tömöd a majmot, tuti hogy tovagurultál volna szégyenedben😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!