Nyalták már meg a szemed?
Figyelt kérdés
igazán érdekes tud lenni:D és nyaltad már emg valaki szemét? hát ki kell próbálnotok.2010. aug. 26. 17:55
1/12 anonim válasza:
Persze. De olyan erővel hogy még mostis forog.
2/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen nemű? Kinek a szemét nyaltad meg, ki nyalta meg a szemedet?
3/12 anonim válasza:
én nem de a nővérem lehet, ő állandóan nyalogat mindenkit O_o
4/12 A kérdező kommentje:
:D 15/L az egyik abrátnőmét nyaltam meg. sós volt:D az enyémet a barátom nyalta meg. hát érdekes élmény volt:D
2010. aug. 26. 18:07
5/12 anonim válasza:
hogy a ló nyalja meg a szemed :D
6/12 anonim válasza:
Hát én úgy tudom, a középkorban királyi udvarban volt olyan állás, hogy szemszőr nyalogató. Az volt a feladata, hogy a szembe hullott szempillákat kinyalogassa a fejesek szeméből.
És ez most nem vicc.
8/12 anonim válasza:
az de fasza, felbérelnek valakit merényletre a szemször nyalogatok közül az meg kiszurja a nyelvével a szemét a királynak
10/12 anonim válasza:
Az enyémet is kinyalhatná valaki :$
Lécciii *____*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!