Szoktátok nézni Ovuvuevuevue Enyetuenwuevue Ugbemugbem Osas YouTube csatornáját?
Én nem, én csak olyat ismerek,hogy a Highschoolmusical-ből HumuhumuNukunukuApuaa. :) Egyébként én ennek örültem , hogy ezt a magyar változatból kihagyták; creepy-nek találtam. :):)
High School Musical 2_Humu Humu Nuku Nuku Apu AA
Meg még a másik, ami eszembe jutott ennek kapcsán
Jackson 5 - E-Ne-Me-Ne-Mi-Ne-Moe
Ja meg még akkor
Sean Kingston, Justin Bieber - Eenie Meenie
Tehát én ilyen írásban ezeket tudom, ami olyan hasonlóan szokatlan kinézetű szavakból áll össze.
Valamint még, van valami ilyen összeállítás, hogy leghosszabb, vagy legfurcsább városnevek //a Világ minden tájáról vannak gyűjtve; lehet,hogy talán főleg indiaiak, mert az ő városneveik lehetséges, hogy a magyar fülnek a legszokatlanabbak; meg talán van egy méter, vagy annál hosszabb városnév-táblájuk is, tehát van valami ilyen gyűjtés, nem emlékszem pontosan. Tehát ahol több érdekes városnevet gyűjtöttek egy csokorba.
- Interviewer: vát iz jor néjm?
- Alany: Ovuvuevuevue Enyetuenwuevue Ugbemugbem Osas
- Interviewer: párdon, jor ném,jor ném,jor ném
- Alany: ma ném áj kall for jú náu
- Interviewer: káll it ögen
- Alany: Ovuvuevuevue Enyetuenwuevue Ugbemugbem Osas
- dzsizóósz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!