Mit csinál a Patrik?
Figyelt kérdés
Sátorban alszunk, most kelt fel, és egy szál pizsamában meg papucsban kiment a kertbe, félek, hogy meg fog fázni.2021. jún. 28. 06:16
21/58 anonim válasza:
Kérdező, te egyben Válaszoló is vagy?
22/58 A kérdező kommentje:
Nem
2021. júl. 16. 03:39
23/58 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok mit csinál minden reggel a fánál de úgy áll, hogy takarásban legyen, és ezért nem tudom meglesni, pedig jó lenne. Amint felkel, egyből veszi a papucsát és megy ki. Fel sem öltözik.
2021. júl. 16. 05:01
25/58 anonim válasza:
hógolyókat gyárt, mert célba akar dobni velük a falra krétával rajzolt céltáblára.
26/58 A kérdező kommentje:
De a nadrágját is lehúzza, és "előveszi". Miért? (óvatosan utánamentem és meglestem. Tovább nem akartam menni, nehogy észrevegyen.
2021. júl. 16. 18:22
28/58 anonim válasza:
"De a nadrágját is lehúzza, és "előveszi"."
Azzal is a célzást gyakorolja, csak azzal a ti házatok tetejére céloz. Megpróbál beletalálni a kéménybe. Van ott egy kéményseprő is a házatokon; ő kordinálja, együtt gyakorolnak.
30/58 anonim válasza:
*ez egy ujfalyta csapattyáték. Együtt csapatyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!