Mit csinálna a pár napja említett, rendkívül szimpatikus nő, ha csikiznék a talpait? (közelítsük meg a kérdést kicsit másképp!)
Figyelt kérdés
Még mindig róla van szó, csak úgy emlékeztetőül:
1. Tébolyult haragra gerjedne s ordibálva szétrugdosna mindenkit maga körül
2. Megvonná a vállát és nagyokat ásítozna
3. Cukin nevetgélne, mint egy kislány s csordogálna a könny a szeméből
2021. jún. 24. 20:41
1/4 anonim válasza:
Én azóta se vagyok benne biztos, hogy nőt látok a képen, így nem tudok választani.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen. Tudom, hogy Beautiful girl, de mondjátok meg, mit reagálna, ha csikiznék a talpacskáit? :P
2021. jún. 28. 08:06
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon nevetne, lehet, hogy fakíran tűrné, lehet, hogy lekeverne egyet.
Làttam màr vidit, hogy a boxoló csajt màsik két tàrsa a kötelekbe szorította, és a csaj röhögve összepiszkolt magaalatt. Erős, de érzéki! Nem kizárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!