Megnyomnátok egy piros gombot, amiről nem lehet tudni, hogy mire való?
Figyelt kérdés
Van itt egy piros gomb, nincs semmi aláírva, nem tudok rájönni, hogy mire való. Szerintetek megnyomjam?2021. jún. 12. 08:31
1/12 anonim válasza:
Csak akkor, ha tábla is van mellette, hogy "ne nyomd meg a piros gombot".
2/12 anonim válasza:
Várj ne, nyomjuk meg ketten. Mert ha például halált okoz a gomb, akkor az elosztódik kettőnk között és csak lebénul a testünk egy része vagy a hátralévő időnk felét elveszítjük, mindkettő jobb, mint a halál :D
3/12 anonim válasza:
Tekintve hogy egy atomerőműben van, én a helyedben nem nyomnám meg. De általában a nagyon fontos piros gombokat lefedik kulcsos zárszerkezettel, szóval annyira nem lehet veszélyes.
4/12 anonim válasza:
Nyomd meg.Aztán ha 5perc múlva nem írsz ide semmit,akkor tudjuk hogy meghaltál.
5/12 anonim válasza:
Nyomd meg, maximum megharap a feher nyul hogy mit b*sztatod a szemet.
7/12 A kérdező kommentje:
azta qrva skacok, ne nyomjátok meg soha, nem kívánnék ilyet senkinek se 😳😳😳😳😳😳
#6 nem csípem, ha provokálnak xD
2021. jún. 12. 11:15
8/12 anonim válasza:
Énmingig. Nagyon dzetetem ezt csinálni.
10/12 anonim válasza:
8. Vagyok
És tudod, mi a baj? Hogy nem vagyok berúgva. 🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!