2/11 anonim válasza:
Egér arcú nő? Hogy kell azt elképzelni?
Nagyok a fülei? Nagy a két első foga? Komplett bajuszrendszere van? :D
3/11 anonim 

válasza:

Na hallod!
Tudod te mennyi könyvön kell szegény tanárnőknek átrágniuk magukat, mire megkapják a pedagógusi diplomát?
4/11 Wadmalac 

válasza:

Ez az egérarc egy elég szubjektív skatulyázás.
Szerintem simán csak a többi "egérarcút" nem veszed észre, mert nem kell 45 percen át nézned a fejét.
7/11 anonim 

válasza:

Én nem tudom,de viszont mutatok példát; itt őrá azt mondták a H2O-ban DR Denman-re, hogy ő egérszemű:)
Amúgy szép, és tényleg egérszeme van, de ettől még tehát szép:)
Egérarcú aki egér meg a Szecska Mester Tininindzsa harciteknősök között, aki felnevelte őket. :):)
8/11 anonim 

válasza:

*Ja de tehát Szecska Mester ő fiú.
9/11 anonim 

válasza:

*És Szecska mester mondjuk ő pl eredetileg is valóban patkány; de egyszer az egyik részben-spoiler-átváltozott valahogy emberré; már nem emlékszem , régen láttam (amúgy mesesorozat)
10/11 anonim 

válasza:

*Bocsánat; erre gondoltam; rengetegféle openinget feldob, mi még anno ezt a régit néztük, nekem ez a zene van benne a szívemben :) https://www.youtube.com/watch?v=YNBl-dsgNfg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!