Mit tegyek, ha folyton fenyeget a telefonom?
Meg kell nevelni az ilyent!
Ha egyszer figyelmen kívül hagyod a fenyegetést, akkor majd megtanulja a piszok, hogy ilyen hangnemben nem léphet fel veled szemben.
Ne félj, az enyém is ezt csinálta, bezzeg most könyörög, meg rimánkodik, én meg nagy élvezettel hagyom egy kicsit szenvedni, mert szadi vagyok, aztán - ha megesik rajta az a gyenge szívem - fellógatom egy időre, hagyom kicsit élvezkedni, mert jó gazda vagyok én, még a négereket sem utálom nagyon, igazán jöhetne pár hozzánk is a kvótával, már beszereztem egy karikást, talán az is megteszi korbácsnak, mert úgy hallottam, azt nagyon szeretik.
Legelőször móresre kell tanítani, kicsit megtaposni az ilyen cuccokat, aztán majd örülhet ha évente megköpdösöd kicsit és megdörgölöd a melletted ülő pulóverében, hogy a szutyok lejöjjön róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!