Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért vagy ilyen magas?

Miért vagy ilyen magas?

Figyelt kérdés

Aki meg nem, az mé' nem?

(csak hülye válaszokat, lécci :P)

2021. jún. 4. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Az úgy volt tisztelt bíró úr, hogy amikor megszülettem, még egészen kicsi volt. Addig éljen a kedves édesanyja, ha nem mondok igazat. Egészen apró voltam.

Aztán el kezdtem cseperedni. Méltóságos bíró úr, nem csepegni. Csepegni, mint az eső. Cseperedni. Aztán már amikor drága emlékű szüleim beírattak az óvodába, márt 195 magas voltam. Nem kérem szépen, centi. Mondom, na.

Az óvó néni meg alig volt egy méter, de mindig kisebb lett.

Mire iskolás lettem, már zsebre tudtam tenni.

Az önkormányzatnál nagyon rendesek voltak, mert megengedték, hogy fekve tanuljak. Így is ki kellett bontani a tetőt, hogy a vállam elférjen.

Drága mélyen tisztelt főméltóságú bíró úr, a bűncselekmény elkövetését tagadom. Nem kérem, én csak megbotlottam a Mátrában. Elestem. Tehetek róla, hogy pont négy falura zuhantam rá. Igen, meghaltak mind, de én azt nem akartam.

Hogy hava küldje a a felmentő ítéletet? Nekem mindegy. Tetszik látni, egyik lábam Párizs mellett, a másik Los Angelesben.

2021. jún. 4. 12:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

2, ez marha jó. :D

Én törpe vagyok, biztos azért mert amikor esett én mindig bent voltam a házban, meg anyám is behívott mindig amikor kint voltam és nekiállt esni az eső. Szerintem ő nem akarta, hogy nőjjek. Szóval igazából anyám tehet mindenről. :/ Ha én is kint dagonyászhattam volna, meg bőrig áztam volna, akkor most minden bizonnyal magasabb lennék.

2021. jún. 4. 12:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert pálma vagyok, és sokáig voltam teher alatt.
2021. jún. 4. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig Nemesis vagyok a Resident Evil-ből.
2021. jún. 4. 13:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Még hogy magas, én vagyok a 220 centimmel a legapróbb a kosárlabda csapatban!

Tökmag a becenevem.

2021. jún. 4. 13:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Farkas: Hogy jobban lenézhesselek.
2021. jún. 4. 14:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Apám egy őrült botanikus, és növény-génkísérleteket végez. A múltkor a hűtőszekrénybe tett egy üveg fűnövesztőt, ami olyan zöld, hogy azt hittem, kiviszörp, úgyhogy meghúztam az egészet.
2021. jún. 4. 14:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a tesóm levetett gönceit tudjam hordani.
2021. jún. 4. 14:24
 9/13 A kérdező kommentje:

Nagyon tetszenek a válaszok, feldobták a napomat ♡

#1 válasza miért lett törölve?? :c

2021. jún. 4. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Én nem hülye választ írok,hanem egy flegmát. :)
2021. jún. 4. 23:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!