Sogornom megkapta a szputynyik oltast, azota oroszul beszel. Hogy merjem igy beoltatni magam, hogy konditeremeben edzhessek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 22:55
1/7 anonim 

válasza:

Tanulj kinaiul a sinopharm nyelviskolaban :)
2/7 anonim 

válasza:

A második adagnál már a Katinkát is kalinkának fogja nevezni 😊
3/7 mindentudó99 

válasza:

Én is azt kaptam. Rengeteg az ukrán vendégmunkás. El tudtam menni tolmácsnak magasabb bérért. Nekem bejött a Szputnyik.
4/7 anonim 

válasza:

Úgy hallottam, valakinek veszettség elleni oltást adtak tévedésből és azóta kutyául van.
Csak ugat valamit, ha észhez tér.
Ja igen, a szomszédom is szputnyikot kapott és utána elcsípték a sparban, hogy vodkát lopott.
5/7 anonim 

válasza:

Попросите сестру научить вас поднимать тяжести, бегать на беговой дорожке и тому подобное на русском языке.
С дружбой, царь Путин.
6/7 A kérdező kommentje:
Dáváj
2021. máj. 29. 11:14
7/7 anonim 

válasza:

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!