Valakinek vannak jó viccei?
A székely ember és a fia kirándul az erdőben.
- Édesapám! Igaz, miszerint ebben az erdőben nem lehet eltévedni? Édesapám! Merre van?
Összesen két olyan viccre emlékszem, amit már óvodás koromban is tudtam...(sajna mind a kettő sértő...bocs nem ellened irányul)
1.
Mi közted és egy vödör szar között a különbség?- (a vödör)
2.
Tudod, hogy miért nem lehetsz gyöngyhalász? - (mert a szart feldobja a víz)
Alig vártam, hogy apukám haza érjen a munkából és elmondhassam neki őket..imádta ezt a fajta humort:(
mi a különbség a csecsemő és a szendvics között?
a szendvicsbe nem élvezel bele mielőtt megeszed
#2-es én is ezt a fajta humort kedvelem
köszi a vicced
Egy család nagyon szegény körülmények között él, szinte csak kenyér meg víz van otthon, egyszer csak megkérdezi a gyerek:
- Apu, mi a különbség az elméletileg és a gyakorlatilag között?
- Hát nézd fiam, menjél ki, kérdezd meg anyádat, hajlandó lenne-e szeretkezni valakivel 40 ezer forintért!
Visszajön a gyerek:
- Azt mondta anyu, hogy igen!
- Most menj ki, kérdezd meg a nővéredet is, hogy hajlandó lenne-e szeretkezni valakivel 40 ezer forintért!
Visszajön a gyerek:
- Azt mondta a Kati, hogy igen!
- Na látod fiam! Most elméletileg lenne 80 ezer forintunk, gyakorlatilag viszont kiderült, hogy két k**va is van a családban!
Fekete humor!
Hova megy a kislány bombázáskor?
Szerteszét :)
Ez is fekete humor!
Hogy hívják az egy hetes halott gyereket?
Büdös kölyök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!