Mi lenne, ha megetetném a vasmacskát?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 08:37
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg mikor le van engedve.
2/7 anonim válasza:
Hát ha már lent van, próbálj meg horgászni vele, úgyis szeretik a halat a macskák:)
6/7 anonim válasza:
Pofán vágná a postapalackot egy grillsütővel. :)
De hát, te próbálkozzcsak nyugodtan; hátha egyszer nem mégse. :):)
Nem. Várj. Inkább ne próbáld meg, lehet,hogy berozsdásocc tőle. Nemköll. A vasmacska nem eszik. 10000 évben Max, egyszer kell megetetni; és tehát, ha még nincs 10000 éves; tehát ponty úgy születik; hogy jól van lakva. Meg már itten hu:lyeségeket beszélek szeretettel; úgyhogy most pedig felejts el mindent, amit ebbe a kommentbe írtam; mert az a biztos. :):) Köszönöm a figyelmet; óriási puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra; és jó éjt !:) És jól éljt!! :):):) Puszka! :):):)
7/7 anonim válasza:
*Csak,hogy tisztázzuk; ha valaki pontyokat tart akváriumban, azokat mindenképpen meg kell etetni, kerti tóban nem tom,pl van-e neki alga, vagy mitmegesznek van-e; de tehát mielőtt ezt valaki félreértené; ha valaki tart halat, azt megetesse; merthiszen kell neki. !!! :) Csak hogy tehát még azt a részét is felejtsétek el; mert én pont helyett írtam tehát pontyot poénból.!! :):) Szia Mindenki !! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!