Random_otaku kérdése:
Hol lehet ilyen terméket venni? D:
Figyelt kérdés
(Egy kisebb történet hogy megértsétek: Tegnap este viccből megkértem az anyámat hogy vegyen nekem easybox-ot erre apám benyögi, hogy nekem kézilabdát kéne kérnem meg futást. Ezért gondoltam itt megkérdezem hogy hol találhatok futást. :D) ohh és jut eszembe már amazon-on megnéztem és ott nem találtam :(#It's just a joke. #ne vedd komolyan mert megütlek :)
2021. máj. 16. 11:14
2/6 anonim válasza:
Én AliExpress-ről rendeltem, pár héten belül megjött, de olcsó kínai termék volt, így elromlott, és már nem tudom használni. :(
3/6 A kérdező kommentje:
#1 Wish-en találtam nagyon köszönöm a válaszod :DD
#2 nagyon sajnálom hogy elromlott a futásod :( de olvastam egy cikket ahol aztmondják hogy ha hozzádobsz egy kegyeret, akkor megjavul nem tudom hogy igaz-e de próbáld meg hátha működik ;)
2021. máj. 16. 16:00
4/6 anonim válasza:
XD
Lehet, hogy a Logan futása c. filmre gondolt, hogy megvegyék neked dvd-n, vagy esetleg könyv formában, vagy e-book-on?:) Ebay-en nézzétek meg, tuti lesz. Örülnél ilyen ajándéknak?
5/6 A kérdező kommentje:
#4 Nem apám konkrétan a futástra gondolt.... (Nem éppen a legélesebb kés a fiókban :'D)
2021. máj. 16. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!