Szeretnék egy új nemet regisztráltatni magamnak. Hová kell fordulnom, ki hagyhatja ezt jóvá?
Figyelt kérdés
Úgy értem olyat, ami még eddig nem létezett, pontosabban létezett mindig is, csak nincsen még neve. Én az 1980 előtt készült Ford típusú gépjárművekre gerjedek és szeretném, ha ennek nevet adnánk, mondjuk retrofordszexualitás.
Viszont van egy srác, aki azt mondta magáról, hogy ő mostantól szuperheteró, tehát kizárólag biológiailag is nő nőkkel hajlandó randizni (tehát transznemű nőkkel nem). Neki azt mondták, hogy csak úgy nem találhat ki magának nemet.
De akkor ez hogy működik? Kinek kell jóváhagynia egy új, eddig még nem nevesített nemet?
2021. máj. 9. 16:25
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem most egy hétre állj le a cuccal, söröcske se legyen, csak csapvíz és némi vajaskenyér. Piszok rossz lesz az elvonás, de ha már megszűnt a remegésed, olvasd újra a kérdést és ha még akkor is komolyan gondolod, lehet róla beszélni.
2/6 anonim 

válasza:

Jelenleg vagy férfi lehetsz vagy nő a születési anyakönyvi bizonyítványod szerint. Amit te szeretnél, az merőben új, ezért neked kell egy kezdeményezést elindítanod. Első körben fordulj a televízió nyilvánosságához, hívd ki magadhoz valamelyik kereskedelmi televíziót. Légyszí, írd ki ide, hogy mikor leszel adásban, mert feltétlen veszek popcornt arra a napra.
3/6 anonim 

válasza:

Amiről te beszélsz az nem egy nem, hanem szexuális irányultság.
4/6 A kérdező kommentje:
Szexualitás vagy nem, én szeretném tudni, hogy kivel tudok ezzel kapcsolatban beszélni, hogy végre egyenértékűnek érezhessen magam a társadalom egészével és elfogadjanak.
2021. máj. 9. 17:07
5/6 anonim 

válasza:

Ilyent csak OV engedélyezhet személyes kérésre. Öt keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!