Megtennetek hogy nem iteltek el es alaztok meg ezert a kerdesert?
Figyelt kérdés
Koszi 🙃2021. máj. 5. 22:27
1/24 A kérdező kommentje:
Tudom hogy eleg gaz kerdes, de tudnom kell a valaszt. Nem hagy nyugodni. Mar aludni se tudok.
2021. máj. 5. 22:29
2/24 A kérdező kommentje:
Hahhóóó, most nem tudom hogy megtennetek-e. Sztem nem tennetek meg. Marmint nem nem tennetek meg.
Megtennetek hogy mem teszitek meg ha megtennem hogy adnek csokkit? 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
2021. máj. 5. 22:37
3/24 A kérdező kommentje:
Most vettem. Ez a markaja: 稀有狗屎
2021. máj. 5. 22:39
4/24 A kérdező kommentje:
Irjatok be a markanevet google forditoba. Elvileg luxusmarka. Nagyon ritkaes nagyon csokkis. 🤪
2021. máj. 5. 22:42
6/24 anonim válasza:
jól elvagy magadban😊
nagyon unatkozol az online órákon?xdd
7/24 anonim válasza:
Nem ítéllek el a kérdésed alapján csak aztat mondjad elfelél hogy nekünk mért kéne 稀有狗屎 márkájú csokis biotápszilikon kajálnunk?
8/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
7: Ez nem parancs volt csak javaslat. Azért javasoltam mert brutál be voltam tépve és viccesnek tűnt. A leírt szöveg kínaiul: Ritka Szar. Én találtam ki a Márkát, egyenlőre boltban még nem kapható. Úgy készítem hogy 2 hétig állni hagyom a Milkát a kocsiban. Ha jól megolvadt akkor átcsomagolom újságpapírba.
2021. máj. 6. 15:28
9/24 A kérdező kommentje:
ohhh DúúúD
2021. máj. 6. 15:56
10/24 A kérdező kommentje:
Ohh dzsííz
2021. máj. 6. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!