Mi lenne, ha mind a 6 Covid vakcinát beadnák egyszerre?
Figyelt kérdés
Mi lenne, ha mind a 6 Covid vakcinát beadnák egyszerre a bátor jelentkezőknek?
Jobb kar Sinofarm, balkar Pfizer, ez jelképezné az eastside-westside-ot.
Jobb comb Moderna, bal comb Sputnik.
Jobb fenék Astra, bal fenék Jahhnsen, hogy üléskor törje a rögöket.
2021. máj. 5. 21:27
1/6 anonim válasza:
utána lehetne jelentkezni az ezotv-be covid távgyógyítónak.
2/6 anonim válasza:
Fognád az 5G, lenne mikrochiped wifi és bluetooth kapcsolattal és nfc fizetésre is képes lennél. A gyíkemberek, a szíriusziak is lehallgatnának.
3/6 A kérdező kommentje:
Lenne vagy 460%-os védettsége az embernek.
A koronavírus meg 1,5 méteres távolságot tartana tőle. XD
2021. máj. 6. 08:27
4/6 anonim válasza:
Valószínű orvosi kezelésre szorulna, szerintem a vakcinák "ütnék" egymást, így súlyos tüneteket produkálna az egyén.
5/6 anonim válasza:
Lehet őket mixelni, ezt több orvos elmondta, sőt hatásosabb lenne, csak úgy a gyógyszergyárak nem adnak annyi garanciát, ami evidens, mert egymás riválisai.
6/6 anonim válasza:
Mivel mindegyik vakcina más "praktikát" használ
Így szerintem semmi baj nem lenne
Egyikben halott covid vírus van-Astrazeneca
Másikban ártalmatlan vírus hogy továbbítsa a szervezetednek a "tervrajzot" a vírusról-Sputnik V
A másik csak a "tervrajzot" tartalmazza-pfizer
Szerintem hatásosabb lenne ha mindből kapnál egyet
Nem ütnék egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!