Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kit szerettek és utáltok a...

Kit szerettek és utáltok a Family Guyban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 5. 16:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Stewie az abszolút favorit. Legjobban azokat a részeket szeretem, amikor Brian-nel keverednek zűrös kalandokba. Igazából senkit nem utálok, de az öreg Pewtersmith és Dr. Hartman kissé unalmas, Loretta pedig ellenszenves. Nekem amúgy tetszik, amikor Meget szivatják, pont amiatt kedvelem, hogy olyan esetlen. :)
2021. máj. 5. 21:30
 12/25 A kérdező kommentje:

Sztem a legjobbak Meg, Cleveland mert ő a legnyugodtabb.

A polgármester egy idióta és még azt hiszi vicces is, Quagmire meg egy nagypofájú nyomorék és szex után szinte minden nővel úgy bánik mint egy kutyával, ja és úgy hajtja Loist mintha valaha is megkaphatná.

2021. máj. 5. 22:50
 13/25 A kérdező kommentje:
De hát kinek a pap, kinek meg a paplan, ugye
2021. máj. 5. 22:51
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit csípek a családból Christ kivéve. Mert ő túl hülye, és nem is viccesen hülye, mint Péter, hanem néha már fárasztóan buta. Stewie a kedvenc. Quagmire második. Harmadik talán Carter, jó arc, kár hogy keveset szerepel. Nők közül Jillian volt, a szőke. :)
2021. máj. 5. 22:51
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a 10 kicsi négeres rész volt a legjobb. Azt többször visszanéztem már. :D Még Agatha Christien is túltettek. :D
2021. máj. 5. 22:55
 16/25 A kérdező kommentje:
Jillian dögös csak az agyát a Teszkóban vette akciósan
2021. máj. 5. 22:56
 17/25 anonim ***** válasza:
94%
Stewie-ban csak az irritál, mikor túltolják a b*ziskodását.
2021. máj. 6. 14:27
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Stewie és Bryan abszolút favorit, de kövezzetek meg, én Petert nem szeretem, mert sokszor már túlságosan debil 😁
2021. máj. 6. 14:43
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenkit szeretek benne. A legjobb rajzfilmsorozat.
2021. máj. 7. 14:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én Stewiet szeretem a legjobban, kedvenc részeim amiben főként ő szerepel, róla szól. Néha hiányzik a "gonoszságai", meg hogy megpróbálja megölni Loist. Peter túl idióta, tudom hogy egy rajzfilm figura, de néha elcsodálkozom hogy hogy lehet még életben, csoda, hogy még nem ölte meg magát a hülye ötletei közben. Amúgy nagyon szeretem a Family Guyt már vagy 6x végig néztem az egészet.
2021. máj. 10. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!