Ha Hamupipőke cipője tökéletesen passzolt a lábára, akkor miért esett le?
Figyelt kérdés
Ezen már sokat gondolkoztam de nem értem.2021. máj. 4. 14:40
1/17 anonim válasza:
Mert Csipke rozsika megszireta az ujjat, erre Hapupipoke kovet talalt a kolesben.
2/17 anonim válasza:
Jancsi es Juliska meg lespanolt a boszibal :DDD
3/17 anonim válasza:
Szurkolt neki a herczeg bácsi, hogy essen lefelé. De akkor a lány elszaladt. Minden megfagyott körülötte, és Motkány makkja nedves lesz.
4/17 anonim válasza:
Gondolom mindenki a meme-ben le írt választ akarja olvasni de nem sejti hogy ezt nem én fogom
le írni mert nem szeretek csúnyán beszélni.
Kérem a jól megérdemelt fel pontozást.
5/17 Wadmalac válasza:
Üveg cipő faca hajlékony lehetett. Persze hogy leesett. Próbáltál már fapapucsban futni? Na ez rosszabb.
6/17 anonim válasza:
Kettétört, ezért eshetett le a lábáról. A henci megtalálta és összeragasztotta üvegragasztóval.
Most gondolhatnád, hogy ha eltört az üvegcipő, akkor megvágta Hamucipőke lábát és a hencinek csak a vérnyomokat kellett követnie. CSI-Meseország helyszínelők.
Vagy ha minden visszaváltozott Hamucipőkén, akkor az ott hagyott üvegcipő miért nem.
Szerintem ez az egészet nem igazán gondolták át Grimmék.
7/17 anonim válasza:
Az üvegcipő nem szellőzik. Hamupipőke lába a tánc közben alaposan beizzadhatott. A nedves lábfej miatt a surlódás jelentősen lecsökkent a lábfej és a cipő között, emiatt futás közben leesett róla.
8/17 anonim válasza:
#7, Az üvegcipő megváltozott mikroklímája konkrétan lelőtte a cipőt a lábáról, mint a pezsgős üveg a dugót.
9/17 anonim válasza:
A herceg leimádkozta a cipőjét is...
Pl. rám is kifejezetten passzol a tangám, de ha jön a lófarkú herceg, akkor valahogy mindig leesik magától:)))
10/17 anonim válasza:
mert akarta h folytatódjon a mese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!