Hol kapok tarhonya vető magot?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 13:23
1/26 anonim válasza:
Ez most komoly? Tarhonyát akarsz vetni?
Ha viccnek szántad:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__664495..
2/26 anonim válasza:
A tarhonya vetőmag szaküzletben.
3/26 anonim válasza:
Bukfencet vess, az jobban eladható.
4/26 anonim válasza:
Vannak erre szak üzletek. Ott lehet kapni a 2 fajta vetőmagot hozzá. De annak ha jól tudom van talaj igénye is.
Mellesleg amit minden boltban lehet kapni tarhonyát az is jó vetőnek. De ha biztosra akarsz menni, akkor szakbolt.
5/26 anonim válasza:
Először búzát majd utána tarhonyázhatsz .
6/26 anonim válasza:
A kérdező analfabéta, nem találta meg a Humor rovatot... :-D
8/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok analfabéta,arra senki sem gondol,hogyxszámdékosan nem oda írtam,mert vártam a kedves embereket akik itt élik ki az elfojtott vágyaikat. :)
2021. ápr. 26. 15:48
9/26 anonim válasza:
tehát akkor inkább troll vagy.
Köszönjük, emese... :)))
10/26 A kérdező kommentje:
Mert van olyan ember aki azt hiszi hogy a tarhonyát aratják ,a csirke meg fán terem vagy mi? Jah igen tipikus nagy városi gyerekek:)
2021. ápr. 26. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!