Furfangos Frigyes kérdése:
Tudnátok mondani, hasonló vicces szóösszetételeket, mint a kempingtábor, vagy a " békönszalonna"?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 11:49
22/31 anonim válasza:
Kicsit off,de mégis vicces szerintem.
Én azon gondolkodtam el,hogy rácsvédőnek,sarokvédőnek,konnektorvédőnek,stb hívják azokat a gyermekbiztonsági cuccokat,amikkel egyáltalán nem a sarkokat,rácsokat védjük,hanegy a gyerkőcöt.Na de akkor mi lehetne a nevük?
23/31 anonim válasza:
22. Ilyen erővel a gyerekzár sem jó kifejezés,mert nem a gyereket zárod el.
24/31 mantis religiosa válasza:
A katasztrófavédelem-ről már ne is beszéljünk...
25/31 anonim válasza:
még egy off:
de jó neved van, imádkozó sáska:)
26/31 mantis religiosa válasza:
K! Nem off-nak szántam, csak hamár a gyerekzárnál tartottunk. De írhatták volna a babaolajat is. 😁
27/31 anonim válasza:
Én írtam a rácsvédőt.Tényleg,a többi is nagyon jó!😀 A katasztrófavédelem a legjobb.
Akkor ilyen alapon akik kutyakonzervet,meg macskakonzervet kérnek a boltban nem is tévednek akkorát.😉
29/31 anonim válasza:
Internetes portál, online hírportál, online blog, dvd-lemez.
30/31 anonim válasza:
29. Létezhet offline blog is, amikor az ember a gépére írja a blogot, nem a netre. Vannak direkt erre való szoftverek is.
A kérdésben felvetett kempingtábor sem hülyeség, mert nem csak kempingben lehet táborozni, de ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!