Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valaki mondana jó vicceket?

Valaki mondana jó vicceket?

Figyelt kérdés
nem? mert ha igen, akkor nem nem, de ha nem az szomorúúúúúúúúú

2021. ápr. 26. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé
2021. ápr. 26. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Nem mondanák.
2021. ápr. 26. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ebben vannak jók, lehet mazsolázni:) Én írtam a 26-ost bele.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__109206..

2021. ápr. 26. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy majom ül a fán, és odamegy a gyík: Én is melléd ülhetek?

Persze, gyere csak- mondja a majom.

Kis idő után a gyík megszólal:

Szomjas vagyok, elmegyek a patakhoz inni. Megvársz?

Persze, menj csak-mondja a majom.

Elmegy inni a gyík, de beleesik a patakba, és nem bír a part közelébe úszni.

Meglátja ezt a krokodil, és segít nek, kiviszi a partra.

Hát te meg hogy estél bele ebbe a vízbe?-kérdezi.

Épp a majommal üldögéltem egy fán, mikor megszomjaztam. Eljöttem ide inni, de beleestem a patakba. Most a majom ott vár engem a fánál, viszont én nem tudok mozdulni, annyira kifáradtam az úszásban. Megtennéd nekem, hogy szólsz a majomnak, hogy kipihenem magam, aztán megyek?

Elmegy a krokodil a majomhoz. Meg is találja a fát, felkiabál neki:

Hé, majom!

A majom lenéz a földre, meglátja a krokodilt, és felkiált:

Jesszusom, te gyík, te meg mennyi vizet ittál???

2021. ápr. 26. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Szent Péter a mennyország kapujában fogad három újonnan elhunyt férfit. Azt mondja nekik:

-Nincs elég hely az égben, úgyhogy csak egyikőtöket tudom befogadni, a másik kettő a pokolra jut. Most mondjátok el, ki hogy halt meg, és aki leginkább ártatlan a saját halálában, azt fogadom be.

Az első muksó kezdi:

-Én teljesen ártatlanul haltam meg. Hazaértem a munkából, és otthon volt a feleségem lenge öltözetben, ám szivarfüstöt éreztem a lakásban. Egyből arra gondoltam, hogy megcsal, mivel egyikőnk sem szivarozik. Dühösen átkutattam a lakást, mindent tűvé tettem a szeretőért, de nem találtam senkit, mígnem a konyhaablakon kinézve megláttam a szomszédot az ablakunk alatt, ahogy az ereszcsatornán lógott, alsógatyában és atlétában. Mérgesen megfogtam a hűtőgépet, és kidobtam az ablakon, neki a szomszédnak, de a lendülettől én is kibillentem, és együtt zuhantam le a hűtővel. Mint mondtam, nem az én hibám, hogy elpatkoltam.

A második fószer így szól:

-Én ennek a marhának vagyok a szomszédja. Kényelmesen néztem otthon a meccset, mígnem elromlott az adás. Felmentem a tetőre, hogy megszereljem az antennát. Ott megcsúsztam, és egészen az ablakukig estem, ahol sikerült elkapnom az ereszt. Erre ez a tinó rámdobta a hűtőt. Hát abszolúte nem az én hibám, hogy meghaltam.

-És maga? - kérdi a harmadik ipsét Szent Péter.

-Ó, én semmit nem csináltam. Épp ülök egy hűtőben, szivarozom...

2021. szept. 12. 23:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!