Az angol humort az angolokon kívül csak a magyarok szeretik?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 11:37
1/9 anonim válasza:
Lehet. Mondjuk én nem vagyok hozzá elég művelt, mert én nem értem, nem szeretem. Vagy nem vagyok elég magyar.
2/9 anonim válasza:
Milyen az angol humor? Ha mond vki példát, akkor válaszolok a magam részéről.
3/9 anonim válasza:
Az nem az, amikor ilyen felgyorsított felvételben cikáznak az emberek, úgy, hogy van egy ember, aki mondjuk meghúzza az egyik rendőr bajszát, és akkor a rendőrök meg egy sorban, egymás után/mögött, és így felgyorsítva futva topognak utána? Szerintem az gyengus, szerintem az nem vicces, bocsi. :S
4/9 anonim válasza:
*de mondjuk lehet, hogy nem jóra gondolok, de szóval én ilyesminek képzelem el; nekem tehát ennél több kell, hogy valami vicces legyen; tehát nekem ez még pl nem elég.
5/9 anonim válasza:
Hülye ANGOLOOOOOK, ANGOL HÜLYÉÉÉÉK!!44!!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!