Debreceniek! Ti is láttátok? Ma debrecenben a főtéren délután egy pasi egy "dínót" sétáltatott pórázon :D
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 22:25
2/11 anonim válasza:
ha már kitetted országos fórumra, illene elmesélned a kevésbé szerencsés nem debrecenieknek is a sztorit :)
3/11 anonim válasza:
Ez van, mikor a kutyát REXNEK hívják...
... Tyrannosaurus REXNEK.
:D
4/11 A kérdező kommentje:
Annyi a sztori hogy ültünk ott a padon olyan délután 3-4 fele és egyszer csak annyit láttunk, hogy egy bokor mögül kijön egy fiatal pasi kezében egy pórázzal ami rá van kötve egy dínó jelmezre amiben (gondolom) egy ember volt. Hatalmas formák voltak, mindenki ment velük fotózkodni, meg minden :D
2021. ápr. 24. 22:37
6/11 anonim válasza:
és most jön a csavar a sztoriban, mert a dinójelmezben egy dinó volt :D
7/11 anonim válasza:
6. vagy hogy a sétáltató volt a dinó, emberjelmezben.
8/11 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=XhkwjsRo4aA
Most már én is láttam :D
Amúgy ez valami játékból Cosplay?
9/11 anonim válasza:
Nagyon menő, és sokkal jobb kivitelezés volt, mint gondoltam volna :D Utolsó köszönöm a linkeket, végre láthattam én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!