Ha a spenótot a WC-be öntöm akkor szörny fog keletkezni belőle?
Figyelt kérdés
És bánt??2010. aug. 22. 12:12
11/15 anonim válasza:
Dehogyis!Nem bánt téged csak kirágja a lefolyót és elönt a víz.Ez nem halálos hacsak nem fulladsz bele a vízbe.
Amúgy meg ha leöntöd,3,5 dl citromlével akkor meghal és lefolyik a WC-n,de jobb nem lehúzni:D
12/15 anonim válasza:
Én beleöntöttem, de nem vártam meg míg átalakul. Inkább lehúztam.
13/15 anonim válasza:
csak akkor keletkezik belőle szörny ha NH3-al érintkezik közvetlenül.tehát ügyelj,hogy előtte húzd le a WC-t,hogy biztos pisimentes legyen! az egy más kérdés,hogy a csatornarendszerben már érintkezhet NH3-al és lehet belőle szörny,de azt majd a szellemírtók befogják,ha valaki bejelenti,hogy horgászás közben az Erzsébet-híd lábánál megtámadta.
14/15 A kérdező kommentje:
basszus itt már nem csak én vagyok ilyen beteg:DD
Mellesleg a citromlé bevált megdöglött a kis piszok...de előtt tojást rakott le(lesz sok kis szörnyecském xd)...:DD
2010. szept. 23. 17:46
15/15 anonim válasza:
add el őket a bolhán: "kitűnő házőrzők akciós áron eladók!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!