Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elnézést, maga ön?

Elnézést, maga ön?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
*Egyébként én ezt megbocsájtottam; mivel jófej vagyok :) :) Meg még amúgy neked is, Kérdező, tehát amikor úgy kezdted meg a kérdést,hogy "Elnézést":) El van nézve; én most például úgy gépelek, hogy jobbra van a fejem. :):)
2021. ápr. 22. 16:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Úristen...
2021. ápr. 22. 19:56
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
12.Üdvözlet a nemnormálisak közt.Jó itt velünk?
2021. ápr. 22. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Na, köszönöm!

Legalább valamelyik bevallotta, hogy nemnormálisak :D

(Persze...én ezt arra és azokra értem, akik lepontozzák a többieket, a humor(!) kategóriában)

Itt aztán tényleg nem lehet hasznosat vagy haszontalant írni, de valamelyik egysejtűnek sikerült megtalálni a piros X-ecskét.

2021. ápr. 22. 20:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Adja magát a kérdés:

Ha maga magázó, akkor ön önző?

2021. ápr. 23. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
#15-ös, szerintem az öntöző-berendezés lesz. Csak kimaradt pár betű. Olyan, mint a tező. Az valószínűleg teniszező akart lenni; csak lehet,hogy kifogásolta, hogy likacsos ütőt kapott. (lyukas). Ha nem olyat kapott volna vala, akkor meg az lehetett volna ŐSZTönző. :):) Hogy így már magabiztos legyen a pályán. :):) Hát mivel maga biztos, de ő már nem; de majd később kialakul; és akkor profi lesz;ha ő is akarja, és kitartóan gyakorol. De kit tart??? Ki az, akit tart egy kitartó ember? Hmmm... Ez érdekes meglátások zömét indíthatja el megint.
2021. ápr. 23. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!