Elrepültem véletlenül Irakba, és eltörött a seprűm, hogy jussak haza? Értem jöttök kérlek? Nagyon félek, SOS.
Figyelt kérdés
Nimbusz 2021 limitált garanciást használok, az új kiadást. Nem tudom hogy történhetett ez meg, de eltörött. Itt minden elég veszélyesnek tűnik, és be vagyok kaksizva, hogy tudok hazajutni? Van esély rá, hogy valaki utánam jön? Tudom hogy megszegtem a szabályokat, mert itt nem szabadott volna használjam a varázserőm, ráadásul a kijárási tilalmat is megszegtem. De én elviszem a balhét a mágiaügyi tanács előtt ígérem, csak utánam jönne valaki? És egy McDonalds menüt is hozna ha lenne oly szíves a hazaútra? Mert elég éhes vagyok már és szomjas is, egy feles bubimentes víznek is nagyon örülnék, mert ezt a folyóvizet nem szívesen innám ki. Kölcsönadnám a tiltott mágiás fekete varázslatos könyvemet is, annak aki iderepülne értem. Boszik, vállalkozó?2021. ápr. 17. 03:31
11/13 anonim válasza:
Pont Irak?Valahogy juss át Iránba,ott árulnak repülő szőnyeget.Vegyél egyet,aztán irány haza.
12/13 anonim válasza:
Hozok kapát és szólok az izraeli ismerőseimnek. 1 óra és Pakisztánban leszünk az amcsikkal. Tehát 1 kóla és kínai rendelve. Milyen névre mehet?
13/13 anonim válasza:
nem hallottam nálad pocsékabb mágusról. hopponállj v küldöm a zsubbszkulcsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!