Melyik az a női karakter amelyiknek ilyen nagy orrlyukai vannak?
Nagyon karcsú, lila bőre van; és van neki egy ilyen Szörnyellás beütése. (Nem a beütés miatt lila.)
Elnézést kérek mindenkitől.
"(Nem a beütés miatt lila.)"
Na ez végre tetszett. 😂 Köszi!
Hát éppen ő női karakter, de neki csak egy rokona lila.
Egyébként miközben megfogalmaztam a kérdést, közben már eszembe jutott, hogy kire gondolhattam. :)
Csak nem úgy kell írni, hogy Izma, hanem, hogy Yzma:) Az 'Eszeveszett Biroldalom'-ban van benne, meg van belőle sorozat is, talán 'Király suli' a címe. :):)
Meg egyébként mondanék mégvalakit Voladora Királynő/Queen a Mucha Lucha -ból, ő is pl olyasmi; valamint még
Eszembe jutott egyébként sokkal utána, miután kiírtam, Trance Gemini az Andromédából, és rá nem is gondoltam, amikor írtam a kérdést, hogy ő is pont lila és karcsú. :):) Amúgy gyönyörű. :):)
De tehát szerintem Yzma-ra gondoltam. :):)
Meg egyébként Voladora királynő is később jutott eszembe. :):) És tehát, ő is hasonló.
Meg egyébként lehet,hogy vannak még hasonló karakterek,pl a Rémségek/Rémecskék kicsiny boltjában még, a rajzoltban , lehet, hogy lesz valaki, aki hasonló; vagy abban a Monster High-os mesében még például. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!