Hányféle márkájú csokit tudtok felsorolni? (nyeremény is van)
Alpia,Milka,M&M`s,Kinder,Valrhona Boci,Schluckwerder,Cadbury,Snickers,Neuchatel Chocolates,Nestlé,Lee Chocolate,Candy Card, Hershey's,Kit Kat,Leonidas,Kras,Lindt,Milka ,Pocky, Piasten,Reber,Perugina,Schoko Dragee,Neuhaus,Stollwerck,Toblerone,Maestrani,Twix,Ludwig Schokolade,Godiva,Valor,Guittard,Heidel,Walkers,Monbana,Scharffenberger,Alprose,Aro,Horeca,Clever,Dolfin,Alice Chocolate,Chocolate Maya,Ghirardelli Chocolate,Piros,Eperjó,Vadász,Autós,Hauswirth Schokolade,Booja-Booja,Confina,Freia,After Eight,Pralus
Amedei,Callebaut,Elrey,Noka,Ferrero Rocher,Mozart,Terranostra Chocolate,Dagoba Organic Chocolate,Grenada Chocolate,Rapunzel.
Régóta gyüjtöm a csokipapirokat azokból az országokból ahol jártam.Elővettem az emlékládámat és leírtam amit találtam.Remélem nem írtam valamit 2x.
asuka_eva02@citromail.hu
Öm,a verseny ezennel lezárul,mivel holnap délben már nem leszek itthon.A győztes pediiiiiig:
Utolsóóóóóóóóóóóóó!!Gratulálok :D!
Most pedig megkapod a jól megérdemelt csokijaidat!
Tessék.
Fogyaszd egészséggel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!