Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hányféle márkájú csokit...

THE ... kérdése:

Hányféle márkájú csokit tudtok felsorolni? (nyeremény is van)

Figyelt kérdés
Aki a legtöbbet írja,az kap minden csokiból 1et,amit fölsorolt!Ugyanazt írni nem ér!A verseny holnap délig tart!
2010. aug. 21. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:
boci, milka, mozart, twix, mars, sport, simba, kinder, svájci, snickers, piros, milky way,
2010. aug. 21. 08:30
 2/7 anonim válasza:
Nesquik , Cherry Queen , Lindt , Tibi , Kispajtás , Vadász , Úttörő, Bumm , Korfu , Melba szelet , Samba , Dove (caramel) , Bounty , Maltesers teasers , Balaton ,
2010. aug. 21. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Kinder =)
2010. aug. 21. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
boci, milka, mozart, twix, mars, sport, simba, kinder, svájci, snickers, piros, milky way,Nesquik , Cherry Queen , Lindt , Tibi , Kispajtás , Vadász , Úttörő, Bumm , Korfu , Melba szelet , Samba , Dove (caramel) , Bounty , Maltesers teasers , Balaton ,Tesco:P
2010. aug. 21. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Alpia,Milka,M&M`s,Kinder,Valrhona Boci,Schluckwerder,Cadbury,Snickers,Neuchatel Chocolates,Nestlé,Lee Chocolate,Candy Card, Hershey's,Kit Kat,Leonidas,Kras,Lindt,Milka ,Pocky, Piasten,Reber,Perugina,Schoko Dragee,Neuhaus,Stollwerck,Toblerone,Maestrani,Twix,Ludwig Schokolade,Godiva,Valor,Guittard,Heidel,Walkers,Monbana,Scharffenberger,Alprose,Aro,Horeca,Clever,Dolfin,Alice Chocolate,Chocolate Maya,Ghirardelli Chocolate,Piros,Eperjó,Vadász,Autós,Hauswirth Schokolade,Booja-Booja,Confina,Freia,After Eight,Pralus

Amedei,Callebaut,Elrey,Noka,Ferrero Rocher,Mozart,Terranostra Chocolate,Dagoba Organic Chocolate,Grenada Chocolate,Rapunzel.

Régóta gyüjtöm a csokipapirokat azokból az országokból ahol jártam.Elővettem az emlékládámat és leírtam amit találtam.Remélem nem írtam valamit 2x.

asuka_eva02@citromail.hu

2010. aug. 21. 16:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Öm,a verseny ezennel lezárul,mivel holnap délben már nem leszek itthon.A győztes pediiiiiig:

Utolsóóóóóóóóóóóóó!!Gratulálok :D!

Most pedig megkapod a jól megérdemelt csokijaidat!

Tessék.

Fogyaszd egészséggel! ;)

2010. aug. 21. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
XD
2010. aug. 22. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!