Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A személyi igazolványhoz való...

A személyi igazolványhoz való fotó készítésnél le lehet venni a maszkot?

Figyelt kérdés
Mert nemsokára új személyit kell csináltatnom, és ugyebár az ilyen helyeken mint a kormányablak, elég szigorúan veszik a maszkhasználatot.

2021. ápr. 9. 21:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
De jó idők voltak azok
2021. ápr. 9. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

a járvány miatt kitolták az okmányok lejárati idejét:

[link]

mint írják is, a pultkora plexi fal került, hogy az ügyfél ne tudjon közvetlenül az ügyintézőre lehelni.

valószínűleg a kép elkészítésének idejére leveheted a maszkot. ezt a kb 20 másodpercet bárki kibírja egy lélegzetvétellel, így ha levetted a maszkot és se be nem szívsz levegőt, se ki nem fújod, akkor ugyanúgy nincs járványügyi hatása, hogy nincs rajtad maszk, mintha rajtad van.

maszkban nyilván nincs értelme elkészíteni a képet, hiszen nem vagy azonosítható a kép alapján - egyébként igazoltatásnál a rendőr is felszólít, hogy vedd le a maszkot, hogy meg tudja nézni, hogy te vagy-e a képen. praktikusan eközben sem célszerű levegőt venni, ha nem akarsz fertőzni vagy fertőződni.

2021. ápr. 10. 12:56
 13/13 anonim ***** válasza:
49%

Ilyenkor átlátszó maszkot kell viselni, így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

Ekkor viszont fennáll a kérdés, szabad e a kecskét a szent István parkban legeltetni, ha utóbb mégis megéhezik, a káposztával nincs gond, tejföllel és darált hússal el lehet készíteni egy cseréptepsiben rakott káposztának, aki akarja reszelt sajtot is szórhat a tetejére, én nem szoktam, csak egy kis paradicsompürét is keverek bele, hogy izgalmasabb legyen és szeretem keverni a savanyú és az édes káposztát.

Remélem kielégítően részletes választ adtam a kérdésre.

Ja, még annyit, ha tesztek bele savanyú káposztát is, akkor a sózással vigyázzatok!

2021. ápr. 10. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!