Tudnátok friss magyar stand up videókat linkelni?
Youtube ugyanazokat adja, amiket már láttam.
Tudom, hogy most zárva minden és nem is nagyon készülnek, de hátha feldobja az unalmas vasárnapot. Vettem jegyet online előadásra is egyik nap, de az is nyári felvétel volt, tele olyan poénokkal amiket már halootam tőlük.
Köszönöm
Egy normális stan-up műsort megírni/összeállítani nem kis munka. Ezért van az, hogy nem hetente jönnek ki ilyen jellehgű videók. Ne egy Dancsóra gondolj, aki talál valami szemetet a neten/tv-ben és azt parodizálja, szidja. Ilyet össze lehet rakni egy hét alatt, bár abban is több a munka mint hinnéd, kitalálni, beszerkeszteni... rajta is meglátszik a tömeggyártás eredménye, már végig ülöm a videóit egy mosoly nélkül is.
De az igazi stand-up műsorok kitalálása nagyon sok időt, munkát igényelnek, ezért, ha összeáll a műsor, akkor azzal végigturnézzák az országot, majd ha már kikopott és mindenki látta, fizetett az előadásokért, akkor felveszik és felteszik netre, aki, hogy aki nem látta azok előtt népszerűsítse a humoristát, ez így működik. Ezért nem jönnek hetente ilyen tartalmak.
Abban igazad van, hogy sok ilyen humorista kezd kikopni és a műsorukban sokszor ismétlődnek a poénok.
Azt hiszem megtaláltam, amit keresel :D
Egyénként rákeresel YouTube-n, hogy stand up comedy magyar és szűkíteted a keresést, meg lehet adni, hogy magyar nyelvű találat legyen, plusz, hogy mikori tartalom, elmúlt órában, elmúlt 1 nap... elmúlt egy hét... és megkapod a legfrissebeket.
Bár a legtöbb gagyi.
De így találtam most rá erre a gyönyszemre, köszönöm a kérdésed, annak köszönhető.
Nagyon beteg, sírok, még nem néztem végig, mert le kellett állítani, könnyeztem a nevetéstől:
ma 13:18 vagyok.
Nem én csináltam :)
Nekem tetszett, én tudtam nevetni rajta.
Első válaszoló:
Értem és egyetértek, de reménykedtem, hátha tud valaki.
13:18 és tudott is valaki :) Köszönöm. Nekem is tetszett.
14:37 Valóban fura volt a robot hang, de meg lehet szokni. Ötletesnek is tartom egyben, hogy így megtudta/tudták csinálni.
Vannak "élő" humoristák is akik hasonlóan beszélnek. pl.: Felméri :D nézd meg egyvideóját és nem lesz fura ez sem. :D
Én örülök, hogy belinkelte, okozott pár kellemes percet. "De nem vagyunk egyformák, ettől színes a világ, de főleg barna" remélem jól idéztem :D
"Vannak "élő" humoristák is akik hasonlóan beszélnek. pl.: Felméri :"
Ismerem. Amit ő csinál az stand-up. Amit kettes belinkelt, az nem.
Valóban, ha szigórúan nézzük a stand-up definícióját, akkor ez nem az.
Nem egy színpadon állva mondja. A lényeg számomra, hogy ugyanúgy megnevetetett, sőt jobban, mint sok "rendes" stand-up műsor. De ez is egyéntől függ, kinek mi a vicces. Szoktam, helyesbítek régen jártam élőben is megnézni fellépéseket, amikor még lehetett. Volt, hogy fapofával végigültem az előadást, miközben sokan körülöttem leestek a nevetéstől és fordítva is, én nevettem, mások kevésbé.
Felmérivel nincs bajom, félre ne értsd, szeretem a fellépéseit, bár néha nála is lapos egy-egy műsor, de nincs bajom vele. Csak neki is sokszor elég monoton az előadás módja mintha robot beszélne, de jobb példa rá mondjuk a Hajdú Balázs. Hasonlítsd össze pl. Aranyosi, Hadházi... testbeszédével meg előadás módjával és rájössz mire gondolok. De ettől még ők sem rosszak.
De számomra ez is valahol plusz is, hogy egy robottal csinálta valaki, ilyet kitalált, legalábbis új dolog.
Két külön kategória nyilván ez nem a klasszikus "stand-up". De ez is szórakoztat, hasonlóan töténet meséléssel, csak más a történet mesélés módja.
Az első válaszoló voltam a 01:19-s, ez lemaradt.
Láttam a sok választ, így vissza jöttem okoskodni kicsit. :)
Fizess elő a Duma tv-re, már csak oda töltik fel őket, 1790 Ft 1 hóra!
Amúgy a rádiókabaré hetente rendelkezésre áll youtube-on, ahol vannak még stand up műsorok.
Külföldi sok van, rakjuk alá magyar feliratot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!