Mikor fog megjelenni?
Figyelt kérdés
Hónapot kïvánok! Most regisztráltam erre a ponthura és azt szeretném megkérdezni mikor fog megjelenni a windóz ixp. Nekem még csak 98 am van sajnos. És már nagyon régi. Azt hallottam az a következő.2021. ápr. 4. 00:43
1/10 anonim válasza:
Ha minden jól megy, akkor még 1 hónapot kell várni rá
2/10 anonim válasza:
Az 1-es jól írja.1 hónap múlva jelenik meg floppyn.
3/10 anonim válasza:
És kapsz hozzá egy összecsukható vizibiciklit mellé.Sőt ha most rendel ,egy kiló friss szalámi is azöné lehet.Kérem tárcsázzon minket.
4/10 anonim válasza:
Erőt,egészsegget kívánok fricibácsi.
A windóvz 95 az igazi,olyat tessen venni,a mai modernek azok ilyen bóuvlik.
Ha fenyőünnepig össze tetszik gyüjteni 10 ezer forintot akkor már vehet is egy eredeti windóvz 95-öst,és aval kéremszépen beszállhat az INTERNETBE.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. De hol lehet meg8gényelni 1 hónap múlva?
2021. ápr. 4. 18:15
6/10 anonim válasza:
Az Önhöz legközelebbi viszonteladónál
7/10 anonim válasza:
Hiába igényled meg,nem fut csak commodore 64-en,az meg még fejlesztés alatt van.
8/10 A kérdező kommentje:
Fiatal koromban is jàtszottam szon ne hazudj!
2021. ápr. 5. 02:08
9/10 anonim válasza:
Commodore 64 gépen fog futni, és kazettáról , magnóval lehet betölteni,
Turbo 13 kell hozzá!
Shift/Runstop és már tekeri is!
10/10 anonim válasza:
Tisztelt ügyfelünk! Megnyerte nyereményjátékunkat, nyereménye egy kéthetes romagyerek, ha péntekig nem veszi át, küldjük az egész családot! Üdvözöl a Ráfázol Bank csapata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!