Diplomás vagyok. Hogyan kéne vezekelnem ezért a bűnömért?
Figyelt kérdés
Köztudott, hogy mind nagyképű, bunkó, arrogáns, szemétládák vagyunk nulla emberi értékkel. Mindannyian teljesen egyformák. És köztudott, hogy a munkások között ilyen nincs. Nem a papír határozza meg az embert, de akinek van, az hülye. Azt érzem, elkárhoztam. :( Mit tegyek?2021. ápr. 3. 18:05
11/12 anonim válasza:
#10: Már nem azért de ahol én dolgozok ott a villanyszerelő baromi jól keres. Annyit kérnek el amennyit nem szégyellnek. Egy napelemes rendszernél, egy db inverter bekötésért kér 50 ezer forintot. Ha nem nő lennék biztos én is kitanulnék valami ilyen szakmát mert most rengeteget keres egy jó szakember.
12/12 anonim válasza:
12-es: "Ha nem nő lennék biztos én is kitanulnék valami ilyen szakmát mert most rengeteget keres egy jó szakember."
Miért gondolod h a villanyszereléshez szükséges hogy péniszed legyen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!