Szóval akkor most hogy kell?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 07:46
1/5 hun_74 válasza:
Be kell áztatni előtte, petróleumba.
2/5 anonim válasza:
Először fel kell vágni csíikokra, aztán elásni, hagyjad míg kikel. Majd ásd ki, kelljen meg a sütőben 50 fokon, főzd meg, hagyjd pihenni 20 percig, rakj bele egy kg sót, süsd meg, kend be tojásfehérjével, fagyaszd meg, aztán keverd meg, dagaszd meg, áztasd be és foltozd be.
3/5 anonim válasza:
Lekapcsolod a biztosítékot, kiengeded belőle a vizet, kitekered az 5 csavart és leszeded a fedőlapot.
4/5 hun_74 válasza:
körülbelül másfél kiló ratyli
egy pese
csomolyó
egy csipet cihánta
egy ölej csikmány
5 db zamecsli
suttyonyos petrecel
egy véka vacek
Elkészítés: A nyers ratylit, midőn minimum egy órát posvásztjuk, legalább addig, míg csúrmót nem ereszt. Aztán a vatyekot alaposan megdicsikicseljük. Ezután megpicskázzuk, és a nyesedéket összegyúrjuk, ami majd a a koshadtba kerül. A pocadékot megpeccsentjük, és egy ideig hagyjuk slottyanni a ratylit. Akkor kezdjük el tüttyölni, ha már elég vasálós, beletsszük a pesét, lesolyvasszuk benne, és addig röttyentjük, míg megpuhhad. A suttyonyos petrecelt belebibározzuk a csikmányba és összegyörszjézzük. Végül megszórjuk cihánával, és kész is van.
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy érzem atakartok verni. Szólok anyának
2021. márc. 31. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!