Mit szóltok Muller Cecilia mai bakis szólásához ?
Figyelt kérdés
Azert azz mondani,hogy mindent tegyunk meg azért, hogy elkapjuk a fertőzést... ezzel nemis lenne baj ha javitott volna. DE!!! Eszre sem vette mot beszél. :O2021. márc. 24. 20:18
1/15 anonim válasza:
A jeltolmácsot érdemes figyelni a felvételen.🤣 Szegénynek felakadt a szeme.
2/15 anonim válasza:
Engem a google felolvasóra emlékeztet a hanghordozás de ez annyira lefoglalt, hogy a többit fel sem fogtam.
3/15 everlight válasza:
Le se szarja mit mond,eltereli a figyelmet,az emberek addig se foglalkoznak az igazsággal.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen. Enis neztem a tolmácsot. XD jézusom. Várta, hogy hatha kijavítja. :D
2021. márc. 25. 10:12
5/15 anonim válasza:
Istenem, akárki hibázhat. Most akkor mi van? Összedőlt a világ? Úgyis mindenki tudja hogy mit akart mondani nem?
Cuki, ja, de nem kéne felfújni meg kifigurázni.
6/15 anonim válasza:
5-ös, senki nem figurázná ki, ha nem lenne már konkrét gyűjtemény a bakijaiból és h..ye elszólásaiból. A nyunyóka fertőtlenítéstől kezdve addig, hogy a sofőr az autóban üljön előre. Vagy az menjen csak orvoshoz, aki nem beteg. Kicsit sok ez már.
7/15 anonim válasza:
MINDENT tegyenek meg hogy MEGFERTŐZŐDJENEK! :DD
8/15 anonim válasza:
En lemaradtam, linkeljétek lécci hagy röhögjek 😆
9/15 everlight válasza:
Ő csak a figyelem elterelés eszköze,a gyógyszeripar egyik jelentéktelen szolgája.
10/15 anonim válasza:
6# Bocsi, én csak erről a legutóbbiról tudok.
De jó hogy összeírtad, szét röhögtem magam.
Nem tudtam hogy ennyire szét van esve ez a nő. 😲😆
Így már értem. Igazán leválthatnák akkor, úgy tűnik sok neki a feladat.
#5 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!