Április elsejei tréfákat mondanátok? Kénének nagyon...
Figyelt kérdés
Otthoni, könnyen elkészíthető tréfák kénének még. Pl. olyanokat keresek, mint az optikai egér érzékelőjének leragasztása. Várom a további ötleteket.2021. márc. 24. 14:34
1/5 anonim válasza:
Például a kénének helyett használd a kellenének szót. Az lenne ám igazán vicces. Nem néznének gyökérnek.
2/5 anonim válasza:
Én megszivattam anyám hogy hát de ehhez rossz tablet kéne
2szer csináltam ilyet xd
Eloszor is,a tabletem mindenkinél ismeretlent ir hiába irják be a nevem,ezért irtam anyámnak egy üzenetet hogy küldjön valamit a 06307366890 számra mert megszüntetjük számát
Telekom
Csak lelottem a poént mert féltem tenyleg megcsinálja ezert oda irtam hogy csak vicc en vagyok,és ugye azt elobb kuldte el
Másik: telefonon beutottem google forditoba hogy jó napot és felhivtam anyám a tabletről,odatettem a telefont és meghallgatattam a google forditot
És anyám megijedt hogy nem engem hivott es letette xdxd
3/5 anonim válasza:
Vagy szappan bekenése atlatszo koromlakkal
4/5 anonim válasza:
A fogkefék közepére (hogy ne látszódjon) cseppents pár csepp folyékony vörös ételfestéket
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. márc. 26. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!