Régen miért volt minden fekete-fehér? vagy még akkor nem találták fel a színeket?
Figyelt kérdés
néztem tegnap ilyen régi kb. 50 éves filmeket és az egész világ fekete fehér volt! milyen rossz lehetett úgy élni, hogy nem tudtad eldönteni, hogy felhőtlen az ég vagy be van borulva... és még azt mondják a taták hogy régen milyen jó volt..2021. márc. 24. 10:42
11/13 anonim válasza:
Igazad van tizes, ezt el is felejtettem. Régi szép idők, amikor még a piacra jártunk a ddr2-es ramért. Az még rendes, paraszt által készített memória volt, nem ilyen üzemi szar, mint a mostani csöves ddr4. Pfejj.
12/13 anonim válasza:
Én nem tudom ti miről beszélgettek,de így igaz ahogy mondjátok!
13/13 Wadmalac válasza:
" a piacra jártunk a ddr2-es ramért. Az még rendes, paraszt által készített memória volt"
Az tuti. Bizonyíték: próbálj most venni, ötször annyiba kerül, mint a DDR4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!